Vælg emne:

Forhandler bliver selv importør

sep 8, 2023

Minidumper fra Italienske Cormidi fås nu på dansk jord.

PH Maskinsalg & Service A/S i Nordsjælland har siden 2021 haft importen i hele Danmark af Italienske Cormidi. Grundet Covid19 har salget ligget stille men Direktør og indehaver David Witt forventer, at der kommer godt gang i salget nu og de første maskiner er allerede sendt ud af døren.

Cormidi blev grundlagt i 1995 og er en Italiensk familieejet virksomhed som står for udvikling og produktion af mini dumpere og bæltelæssere der er kompakte og robuste. De er derfor alsidige til brug hos anlægsgartnere og entreprenører, og til arbejde hvor pladsen er trang og udfordrende.           

Høj driftsikkerhed og lækkert design              

Cormidis virksomhedsfilosofi er baseret på principperne om høj kvalitetsstandard, kontinuerlig innovation og holdbare maskiner hvor design og driftsikkerhed er i højsæde.

Og netop derfor har Direktør David Witt valgt, at importere Cormidi da det stemmer godt overens med de værdier der er hos PH Maskinsalg & Service A/S.

”Vi ønsker, at servicere det danske marked med en kvalitetsstærk maskine som er brugervenlig og hvor sikkerheden er i højsæde. Selvom den er kompakt er den nem, at manøvre rundt med og den er tilmed flot at se på.” (David Witt)

Opmærksomhed på miljøet og lang levetid

Cormidi respekterer især miljøet da deres maskiner er lavet af 75 % genanvendelige komponenter og er drevet med grøn diesel, benzin og elektricitet; olien, der bruges i motorerne, har lav miljøbelastning.           Cormidi virksomheden udtaler, at en maskine holder minimum 20 år, og den er nem at vedligeholde og reparere.

Som så mange andre tænker Cormidi også på den grønne omstilling og har derfor udviklet C85, en elektrisk minidumper med samme robusthed og køreegenskaber som de almindelige minidumpere.

En maskine med flere opbygningsmuligheder

Cormidi CMF-modellen, som er en multimaskine, er en interessant nyhed på grund af dens mange opbygningsmuligheder som sikrer en stor fleksibilitet.

Med én maskine kan du have flere opbygningsmuligheder så i stedet for, at skulle købe tre forskellige maskiner, behøver du kun én Cormidi.

Maskinen kan udstyres med bl.a. normalt dumperlad, højtip lad, selvlæsser skovl, minilæsser-arm og Spider lift. Derudover er den opbygget med beskyttelsesskærme, ergonomisk instrumentbræt og affjedring i undervognen som gør det både behageligt og sikkert for operatøren at køre med den.

Cormidi fås i forskellige vægtklasser, og med en kapacitet fra 400 kg til 2000 kg er der en maskine til ethvert behov.

En forhandler i hus og et nyt ansigt

Det er planen, at der skal være forhandlere i hele Danmark og det er med stor glæde, at David Witt kan løfte sløret for en indgået forhandler aftale med Ib E. Mortensen som ligger i Nord Jylland.

Hos PH Maskinsalg & Service A/S har David Witt ansat Maria G. til bl.a. at varetage salg og marketing af Cormidi i fremtiden.

”MG (Maria) har været ansat hos os tidligere og vi er glade for, at hun er vendt tilbage til vores team.” (David Witt)

Udover importen af Cormidi er PH Maskinsalg & Service A/S også forhandler af bl.a. Eurocomach, Hyundai og Solis, og deres veluddannede mekanikere servicerer alle mærker.

Hos PH Maskinsalg & Service A/S ser de en lys fremtid for Cormidi og de er altid klar til, at hjælpe nye som gamle kunder.