Værksted

Læs mere herunder hvad vi tilbyder:

Værksted

På PH Maskinsalg & Service A/S store værksted i Fredensborg står vores dygtige og erfarne mekanikere altid til rådighed med kompetent vejledning og de gør altid deres yderste for, at give dig og din maskine den bedste service. Her finder du både de rette kompetencer og det rette udstyr til, at udføre forskellige reparationer og services så din maskine kan yde det mest optimale.

Vores faste servicekunder vil opleve en af markedets bedste services indenfor branchen og som fast servicekunde kan du regne med PH Maskinsalg & Service 365 dage om året, 24 timer i døgnet og du vil altid have fortrinsret i forhold til service og reparationer. 

Når du vælger PH Maskinsalg & Service A/S til service og reparationer er du garanteret sikker drift af din maskine så den kan yde det mest optimale og derved give en bedre driftsøkonomi for din virksomhed.

Vi går langt for vores kunder, og vi yder altid vores bedste og går aldrig på kompromis med service eller kvalitet i vores arbejde.

Hos os er kunden altid i centrum hele vejen og vi mener, at dialog giver de bedste forudsætninger for et godt samarbejde og derfor er vores vision ikke at have ”kunder” men samarbejdspartnere da dette giver de bedste løsninger. 

Vores montører er specialiserede i Hyundai, Eurocomach og Cormidi men kan og vil udføre service og reparationer på alle mærker.

Vi har 20 års erfaring i, at udføre service og reparationer på entreprenørmaskiner, entreprenør udstyr, traktorer og gaffeltrucks.
Netop denne erfaring og omfattende viden gør, at din maskine får en længere levetid.

Vores vigtigste opgave er, at holde din maskine kørende og vi går altid efter den bedste løsning for vores kunder og deres maskiner

N

Altid sikker maskindrift

N

Professionel service

N

Over 20 års erfaring

N

Høj leveringssikkerhed

Udforsk vore mærker: