Servicevogn

Læs mere herunder hvad vi tilbyder:

Servicevogn

Hos PH Maskinsalg & Service A/S står vores dygtige og erfarne montører altid til rådighed med kompetent vejledning, og de gør altid deres yderste for, at give dig og din maskine den bedste service.
Hos PH Maskinsalg & Service A/S har vi 6 servicevogne, fordelt på 3,5-12 tons lastbiler, og vi er kørende på hele Sjælland så du er sikret hurtig service.

Vores faste servicekunder vil opleve en af markedets bedste services indenfor branchen, da 96% af alle serviceopkald vil have en vogn/mekaniker på stedet inden for 90 min. fra serviceopkaldet er foretaget. Som fast servicekunde kan du regne med PH Maskinsalg & Service 365 dage om året, 24 timer i døgnet.

Når du vælger PH Maskinsalg & Service A/S til service og reparationer, er du garanteret sikker drift af din maskine så den kan yde det mest optimale, og derved give en bedre driftsøkonomi.

Vi går langt for vores kunder, og vi yder altid vores bedste og går aldrig på kompromis med service eller kvalitet i vores arbejde

Du kan se vores priser her.

Vi er professionelle og erfarne

Hos os er kunden altid i centrum hele vejen og vi mener, at dialog giver de bedste forudsætninger for et godt samarbejde, og derfor er vores vision ikke at have ”kunder”, men samarbejdspartnere da dette giver de bedste løsninger. 

Vores montører er specialiserede i Hyundai, Eurocomach og Cormidi men kan og vil udføre service og reparationer på alle mærker.

Vi har 20 års erfaring i, at udføre service og reparationer på entreprenørmaskiner, entreprenør udstyr, traktorer og gaffeltrucks.
Netop denne erfaring og omfattende viden gør, at din maskine får en længere levetid.

Vores vigtigste opgave er, at holde din maskine kørende og vi går altid efter den bedste løsning for vores kunder og deres maskiner

N

Altid sikker maskindrift

N

Professionel service

N

Over 20 års erfaring

N

Høj leveringssikkerhed

Udforsk vore mærker: