Hovednummer 49 13 91 84

Vores åbningstider:

Man-Tor   7-16        

Fre    7-14​

Vores adresse:

PH Maskinsalg og Service A/S

Højvangen 29

3480 Fredensborg

Vi kører vagt 365 dage om året,

24 timer i døgnet​.

Vagttelefon: 49 13 91 84

​                                                                                                                                                          ​                                                                                           NYHEDSBREV JUNI 2020 - KLIK HER

PH MASKINSALG & SERVICE præsenterer den nyudviklet 2,2 tons minigraver fra EUROCOMACH der netop er landet i Danmark.

Stærk maskine i lille krop

Den nye 2,2 tons minigraver fra Eurocomach er en minigraver med dimensioner som en 2 tons minigraver – og med en ydelse som en 3 tons minigraver.
Særligt på hydraulikken er den nye 22 SR at sammenligne med tungere minigravere. Klik her for mere info

PH MASKINSALG & SERVICE overtager ejendommen Højvangen 29, 3480 Fredensborg.

Efter næsten 10 år på Danstrupvej 3b, ser frem til at kunne betjene vores kunder i nye omgivelser med udstilling, værksted og lager.

​Vi opstarter flytningen 1. marts 2018 og regner med at det kommer til at tage cirka 14 dage. Vi ​beklager de gener der er i forbindelse med flytningen. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at minimere dem og færdiggøre flytningen hurtigst muligt.

ROSKILDEDYRSKUE 2017

Vi takker jer alle for igen et godt dyrskue, med mange besøgende på vores stand.

Det var et godt år med et rekordhøjt besøgstal og dejligt vejr.

Også i år var standen velbesøgt af nye og gamle kunder, venner og bekendte og mange fra branchen.

Vi ses igen til næste år

STORT TILLYKKE

Vi er glade for at kunne ønske Niels Thomasen et stort tillykke med færdiggørelsen af sin uddannelse som entreprenørmaskinmekaniker.

Niels har været i lære hos PH Maskinsalg & Service i hele sin tid som lærling , og har altid været en god og dygtig kollega. 

Efter at have afsluttet sin læretid har Niels besluttet at videreuddanne sig.

Tak for din indsats​, vi ønsker dig alt held og lykke i fremtiden.

ADVANCED AROUND VIEW MONITORING (AAVM)

​Hyundai tilbyder nu AAVM som ekstraudstyr på alle HX modeller.

Med AAVM får du et 360 graders billede af området nær din maskine, og en alarm hvis der nogen inden for 5 meter af din maskine.

Det er et utroligt godt monitor system der øger sikkerheden.

Kontakt os for at høre mere.

ALLIANCE MELLEM HYUNDAI OG CNH

Hyundai Heavy Industries (HHI), verdens største skibsbygger og en førende producent indenfor entreprenørmateriel, har offentliggjort, at de sammen med CNH Industrial, en af verdens største kapitalstærke selskaber, indgår i en eksklusiv, strategisk alliance indenfor kompakte gravemaskiner.

I den 10 år lange aftale, med mulighed for fornyelse, vil CNH Industrial markedsføre fire (4) modeller af minigravere, som leveres som et komplet produkt af HHI gennem OEM produktion, og ti (10) øvrige modeller af minigravere. Takket være aftalen, forventer HHI en fordobling i salget af kompakte gravemaskiner, over de næste 10 år. Minigravere, som omfattes af denne aftale, forventes at komme på det globale marked fra begyndelsen af 2017.

De to selskaber har taget samarbejdet et skridt videre, ved at aftale en fælles udvikling af nye modeller og opgradering af eksisterende modeller.​

HYUNDAI HX260L - EN KRAFTFULD NY GRAVEMASKINE FRA HYUNDAI

Hyundai HX260 L er udstyret med den nyeste 142 kW Cummins QSB6.7 motor, som opfylder de seneste emissionskrav, Stage IV.​

Med den nye motorteknologi, er ventilationen blevet øget, for at sikre en bedre luftgennemstrømning til motoren. Arbejdslyset bag er også placeret for bedre udsyn, som er mere sikkert for føreren. Et nyt gelænder er installeret og adgangen til luftfiltrene er forbedret, for nemmere adgang ved vedligehold. Kabinen har også fået et nyt design – en ny, stor frontrude er monteret og førerens dør er nu nemmere at åbne indvendig fra, med et ekstra gelænder. Interiøret på HX kabinen har 13 % mere plads til føreren (sammenlignet med 9A-serien). Et nyudviklet aircondition system giver en bedre luftcirkulation i kabinen.

DEN NYE HYUNDAI HL960 GUMMIHJULSLÆSSER - OVERSTIGER FORVENTNINGERNE

Den nye HL960 har en egenvægt på 18.800 kilo og i hjertet af den nye maskine er en STAGE IV Cummins QSB.7 225 HK (168kW) motor, med en høj ydeevne.

Den nye kabine er fuldstændig lydisoleret, som ved brug af den sidste nye teknologi indenfor støjreduktion, sikrer et maksimum støjniveau på 68 dB, ved arbejde i støjende miljøer som stenbrud eller affaldshåndtering.​

Roskilde 2016​ er slut.

Vi takker for det store fremmøde og den store interesse. Det er altid spændende og hyggeligt at møde både nye og gamle kunder, kollegaer og alle andre fra branchen.​

Vi ses igen til næste år.

© 2017​ PH Maskinsalg & Service A/S. Der tages forbehold for trykfejl og force majeure